Menestystarina: kiinatossut netistä!

Kiinatossuja etsiessäni olen säännöllisesti etsinyt myös internetistä. Useampi paikka kaupittelee kiinatossuja mutta mikään ei oikein vakuuttanut. Joko hinta oli suolainen (ei viitsi maksaa 20 € kengistä jotka kuvissa näyttävät vähintään halvoilta) tai sitten jokin mallissa mätti. Löydettyäni China Direct Storen hinta ei ollut ongelma. Kiinatossuja oli useampaa mallia mutta mitkään eivät kuvissa oikein vakuuttaneet. Edullisimmat olivat poistohintaisia muutaman dollarin tossuja, mutta itse päädyin tilaamaan puljun kalleimmat, ruskeat kiinatossut. Ostoskoriin päätyi sama malli myös mustana. Odotin pakettia muistaakseni noin viikon, ja hintaa kaksille tossuille postikuluineen tuli ~15 euroa.

Olisipa ollut aurinkoinen päivä niin olisin saanut kunnon kuvat, mutta kesä on jäänyt jonnekin.

Vihdoinkin!

Tämän kuvan tarkoituksena on lähinnä esitellä tuota pohjaa, joka on tajuttoman pehmoinen. Nämä ovat parhaat kiinatossut jotka olen koskaan omistanut:

  • hinta oli erittäinkin edullinen
  • malli on mukava ja sievä
  • solki pysyy kiinni eikä luista
  • eivät haise kuten jotkut edellisistä tossuistani (mukana tullut esite mainostaa näiden olevan niitä harvoja täysin käsityönä valmistettuja, johtuisiko siitä)
  • materiaali on pehmoista ja melko hengittävää
  • kuten kiinatossun kuuluukin, nämä ovat kevyet ja joustavat – melkein kuin paljain jaloin kävelisi

Lyhyesti: suosittelen. Toinen tilaus jo vetämässä (kannattaa hamstara kun kerrankin saa halvalla hyvää).

4 ajatusta artikkelista “Menestystarina: kiinatossut netistä!

  1. Oletko koskaan tilannut useampia kuin kaksia? Nuo postituskulut vaan kiinnostaa kun niitä ei suoraan tuolta näe (en ainakaan itse nähnyt)… Tarkoituksena olisi tosiaan tilata useammat kuin kahdet ja kun melkein jo laitoin tilauksen siinä ilmoitettiin vain yhden tai kahden parin postituskulut.

    • Useampia en ole tilannut. Kannattaa kysyä asiakaspalvelusta joka oli ystävällistä ja ripeää ainakin kun tein oman tilaukseni. Kerrothan sitten miten käy?

  2. Miten koon kanssa? Oliko isoa/pientä/normaalia? käytän yleensä 36, mutta joskus kiinatossuissa muistaakseni ollut pienet koot…

    • Just sain tarkastettua että omani on ainakin juuri sitä kokoa mitä muutenkin käytän, ja oli tosi sopivat. Olen kanssa törmännyt tuohon että ovat joskus tosi pieniä, mutta ei siis ainakaan niissä malleissa joita itse tilasin.

Jätä kommentti